085-8880533
CHROMEPY COMPUTER REPARATIE
alle dagen telefonisch bereikbaar MA t/m ZO van 08:00 tot 21:00

Onze Diensten

Chromepy is specialist op het gebied van Chromebooks en andere Google producten. Maar het kennisgebied van Chromepy strekt zich veel verder uit. Onderstaand een selectie van diensten die Chromepy eveneens aanbiedt. En vergeet niet dat Chromepy al bij u aan huis komt voor slechts € 7,50 per kwartier inclusief BTW!

Computer op maat

Chromepy bouwt computers op maat met een besturingssysteem naar keuze; Android, Chrome OS, Linux of Microsoft Windows. Of u nu een game PC of een PC voor videobewerking wilt, groot of heel klein, muisstil of achter een monitor gemonteerd, goedkoop of met een prachtig design, Chromepy bouwt het voor u!

Lees meer

Reparatie

Heeft u een notebook met een gebroken scherm, kapot toetsenbord of defecte stroomaansluiting? Chromepy repareert het voor u! Ook PC's met een gecrashte harde schijf, virusbesmetting of een defecte Windows installatie zijn geen probleem. U betaald minimaal de onderzoekskosten van € 15,- . Mocht het apparaat niet te repareren zijn, krijgt u 50% retour. U betaald in dat geval slechts € 7,50.

WiFi

Ergert u zich thuis aan een haperend WiFi netwerk? Chrompy kan u een goed functionerend WiFi netwerk bezorgen en dat hoeft niet duur te zijn! Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw budget. Ook kan het zijn dat de bestaande apparatuur niet op de juiste manier wordt ingezet en kan een stabiel WiFi netwerk verkregen worden door een betere configuratie.

Voip Telefonie

Wilt u een extra telefoonnummer voor de zaak? Wilt u goedkoop met uw familie in Australië telefoneren? Chromepy biedt u een goedkope en eenvoudige VOIP telefonie oplossing met professionele mogelijkheden, waarbij u alles in eigen hand houdt. Dat laatste wil zeggen dat Chromepy niet tussen u en de voip provider gaat zitten, maar dat u rechtstreeks aan de provider betaald.

Geef uw laptop of computer een tweede leven

Als de ondersteuning voor het Windows besturingssysteem op een laptop of PC verlopen is, wil dat nog niet direct zeggen dat het tijd is voor een nieuwe. U kunt de oude computer namelijk ook van een nieuw besturingssysteem voorzien. Natuurlijk kunt u een losse licentie van de nieuwste versie van Windows kopen en, mits de hardware het toestaat, deze (laten) installeren. Toch is dit vaak niet de beste keuze.
Allereerst omdat Windows de hardware van de computer zwaar belast en dat neemt bij een nieuwe versie alleen maar toe. Met als gevolg een trage, onwerkbare computer. Op Linux gebaseerde besturingssystemen hebben daarentegen de eigenschap dat ze minder belastend zijn voor de hardware en dus beter presteren als Windows.
Op de tweede plaats zijn op Linux gebaseerde besturingssystemen goedkoper dan Windows. Een nieuwe licentie van Windows kost 99 euro terwijl de Linux varianten volledig gratis zijn! Als bonus hebben deze besturingssystemen, in tegenstelling tot Windows, geen virusscanner nodig. Wat opnieuw een besparing oplevert. Kortom meer dan genoeg redenen om de keuze voor Linux te overwegen.

Lees meer