Welkom!

Hier kunt u een nieuw serviceverzoek (ticket) indienen of de status van een reeds ingediend verzoek controleren. Zodra Chromepy uw verzoek heeft verwerkt, krijgt u een ticketnummer waarmee u de status van uw serviceverzoek kunt opvragen. Gebruik de online afspraakplanner als u ook direct een datum voor een afspraak wilt vastleggen.

Start een nieuw Service Ticket

We heb enkele gegevens van u nodig om te beginnen:

 

Bestaand Service Ticket opzoeken

Vul uw gegevens in om een zoekopdracht uit te voeren.

 

Welkom!

Vult u alstublieft dit korte formulier in om uw reparatie bij Chromepy aan te melden. U krijgt automatisch een service ticket nummer toegewezen waarmee u de status van de reparatie kan volgen. Chromepy neemt zo snel mogelijk contact met u op om het verdere verloop te regelen.

Apparaten die niet aan huis te repareren zijn, worden in overleg meegenomen naar ons service center en gerepareerd weer thuisgebracht. Het service center brengt u op de hoogte van de reparatiekosten, waarna u kunt beslissen of u de reparatie wilt laten uitvoeren. In het geval dat u de reparatie niet wilt laten uitvoeren, worden alleen onderzoekskosten (€ 15,-) in rekening gebracht en wordt het apparaat ongerepareerd weer bij u thuisbezorgd. Mocht het apparaat niet te repareren zijn, krijgt u 50% retour. U betaald in dat geval slechts € 7,50.

 

Contactgegevens

Berg 32 5671CC Nuenen
085-8880533
info@chromepy.com
IBAN NL68 INGB 0007 4827 34
KvK-nummer 67000177
BTW-nummer NL001684375B52
Chromepy staat maandag t/m zondag
van 08:00 tot 21:00 uur voor u klaar!
Volg Chromepy op Facebook
Volg Chromepy op Twitter
Volg Chromepy op Google+

Innovatieve ICT-zorg

Chromepy helpt u met innovatieve oplossingen om uw behoefte aan ICT-zorg te verminderen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid.


Direct zorg nodig?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij verlenen zorg bij ieder probleem op het gebied van ICT. Email ons direct support@chromepy.com of bel ons op
085-8880533 keuze 2 in het keuzemenu.